Zoekmachine optimalisatie – Hoog in Google

Zoekmachine optimalisatie- Zoekmachines gebruiken complexe algoritmes om te bepalen welke content relevant en waardevol is voor hun gebruikers. Het draait allemaal om relevantie!  En dit is ook logisch want gebruikers verwachten de juiste informatie bij hun zoekopdracht.  En daarom willen zoekmachines maar één ding en dat is content van hoge kwaliteit, die naadloos aansluit bij de zoekopdracht van de gebruiker. De content van een website is alles bepalend voor een hoge positie in de zoekresultaten. Een website met weinig of geen relevante content voegt immers niets toe aan de beleving van de bezoeker en zal om deze reden dan ook niet een in de top 10 van de zoekresultaten worden opgenomen. Om hoog in Google te komen is het dus belangrijk dat een website of webshop de juiste relevante informatie bevat. Dit bereiken we door een site te optimaliseren voor zoekmachines. Het SEO optimaliseren van een website heet search engine optimization ( SEO ).

zoekmachine optimalisatie trajectzoekmachine optimalisatie

Internet marketing bureau GO SEO zorgt door middel van een opmaat gemaakt SEO optimalisatie traject dat uw site gaat scoren in zoekmachines als Google en Bing! Tijdens de eerste kennismaking brengen wij uw wensen in kaart en gaan vervolgens aan de slag om dit uit te werken tot een heldere plan van aanpak. De juiste zoekwoorden vormen de basis voor een succesvolle optimalisatie traject. Onze SEO specialisten brengen dan ook als eerste de belangrijkste zoekwoorden of combinatie van zoekwoorden voor u product of dienst in kaart. Wij herschrijven de teksten op de website en zorgen dat de juiste zoekwoorden aan de pagina’s worden gekoppeld zodat zoekmachines uw site beter begrijpen en hoger plaatsten in de resultaten.

Een zoekmachine optimalisatie campagne bestaat uit een combinatie van de volgende SEO onderdelen.

Nadat het zoekmachine optimalisatie traject is afgerond monitoren en verbeteren wij de site zodat u er zeker van kan zijn dat de posities in de organische zoekresultaten van Google en Bing! verbeteren en/of behouden blijven.

Aansluitend ontvangt u een helder overzicht van de vorderingen en posities van uw site. U kunt uiteraard in de tussentijd contact opnemen met u vaste SEO specialist om de vorderingen te bespreken.

Direct een afspraak maken voor het optimaliseren van u website.

Neem direct contact op met één van onze SEO specialisten om de zoekmachine optimalisatie mogelijkheden van uw site te bespreken. Wij zorgen er voor dat u opvalt in de zoekmachines! Vraag ook meteen om de gratis SEO analyse zo weet u meteen waar u aan toe bent en kunt u direct een afspraak maken voor het optimaliseren van u website.

TIP! Wist u dat zoekmachine geoptimaliseerde pagina’s ook belangrijk  zijn bij online adverteren?

Geoptimaliseerde pagina’s zijn naast organische zoekresultaten ook belangrijk voor uw advertenties campagne. Google berekend de postie van uw advertentie doormiddel van een aantal kernwaarden. Dit betekend in de praktijk dat de landingspagina van uw Google Adwords campagne (wat bijna altijd een pagina is op uw site)  van grote invloed is op de positie van uw advertentie. Een een zoekmachine geoptimaliseerde landingspagina heeft altijd voorrang op een niet geoptimaliseerde pagina, waardoor uw advertentie in plaats van pagina 1 op pagina 2 word weer geven in de zoekresultaten. 

Direct contact!

Bel 035-234 0 444 voor meer informatie over zoekmachine optimalisatie of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

contact opnemen

Onze specialisten helpen u graag met het zoekmachinevriendelijk maken van uw site!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ ZIJN:

credentials