SEO teksten laten schrijven

Een geoptimaliseerde site heeft sprankelende en pakkende teksten die toegevoegde waarde hebben voor posities in zoekmachines, en prikkelen de doelgroep om actie te ondernemen. Maar hoe schrijf je SEO teksten ? Wat zijn de voorwaarde voor goede web teksten en hoe bepaal je hoe vaak een je “keyword moet gebruiken in een tekst? Uiteraard zijn er genoeg tips en handleidingen op het web te vinden waarin de basis word uitgelegd. Maar waarom zou u kostbare tijd investeren en uren zweten op een tekst die misschien helemaal niet voldoet aan de gestelde eisen. U kunt ook SEO teksten laten schrijven.

seo teksten schrijven

Zoekmachine vriendelijke teksten laten schrijven 

Onze copywriters slaan een brug tussen u en uw doelgroep door pakkende web teksten met inhoud die er toe doet. SEO teksten laten schrijven door internet marketing bureau GO! SEO biedt vele voordelen. Wij hanteren vaste tarieven voor het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten.. Voor een tekst van ongeveer 300 worden betaald u slechts €34,50. Zoekmachine geoptimaliseerde teksten komen het best tot zijn recht als u site SEO is geoptimaliseerd.

SEO copywriting

U kun bij ons terecht voor de volgende copywriter diensten:

  • Web teksten schrijven
  • Blog content
  • Teksten voor webshops
  • Teksten voor brochures
  • Vertalingen

Wij schrijven teksten in de volgende talen:

Talen Vertalen
Nederlands
Engels Engels < — > Nederlands
Duits Duits < — > Nederlands
Frans Frans < — > Nederlands
Spaans Spaans < — > Nederlands
Portugees Portugees< — > Nederlands
Italiaans Italiaans < — > Nederlands

 Zit uw taal er niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden.

Al onze copywriters zijn Native speakers en hebben minimaal 5 jaar ervaring met het schrijven van zoekmachine vriendelijke teksten of het vertalen van teksten.

Hoe wij SEO teksten schrijven! 

De copywriter zal zich eerst verdiepen in uw bedrijf, de producten of uw dienstverlening om te kunnen bepalen wat belangrijke punten zijn die in de SEO tekst moeten worden verwerkt.  Aansluitend voert hij een zoekwoorden analyse uit om te kunnen bepalen welke keywords en zoektermen er moeten worden gebruikt om een zoekmachine vriendelijk tekst te kunnen schrijven.

Na dat de SEO tekst is geschreven ontvangt u via de email een copy. U kunt indien gewenst nog wijzigingen laten aanbrengen. Zodra u akkoord bent met het eind resultaat plaatsen wij de web tekst op uw website.

Direct zoekmachine geoptimaliseerde teksten laten schrijven

Omdat wij meerdere copywriters in dienst hebben kunnen wij desgewenst binnen 24 uur SEO teksten aanleveren. U dient dan wel de benodigde informatie te kunnen overleggen om dit te kunnen realiseren.

Wilt u meer informatie over het laten schrijven van SEO teksten of direct een copywriter in huren?

Direct contact!

Bel 035-234 0 444 voor meer informatie over copywriting en onze vertaal diensten. U kunt ook gebruik maken van het onderstaande contactformulier.

Onze specialisten helpen u graag met het vervaardigen van creatieve teksten voor uw project of site!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ ZIJN:

credentials