Linkbuilding campagne

Een geoptimaliseerde website is de eerste stap naar online succes! Het bepalen op welke zoekwoorden je hoog wilt ranken, het aanpassen van meta gegevens titels en het verbeteren van de site structuur is slechts 50% van een zoekmachine optimalisatie traject. Dit gedeelte speelt zich af op de website zelf. De overige 50% van je succes in de zoekmachines word bepaald door het aantal links naar de site en de kwaliteit hiervan. In vaktermen noemen wij deze backlinks. De kwaliteit van de backlinks zijn van grotere belang dan het aantal links. Relevantie is ook hier het toverwoord. Het proces voor het verkrijgen van relevante links naar een site noemen we linkbuilding.linkbuilding

Om een site of webshop op de juiste waarde te schatten geeft Google aan de hand van een reputatie en kwaliteitsscore een zo gehete pagerank (PR). De pagerank van een website kan variëren tussen de 0 en de 10. Hoe hoger de pagerank, hoe meer waarde en invloed dit heeft op de posities in de zoekresultaten. De pagerank van een site kan worden beïnvloed door meer en relevantere kwaliteit links te genereren naar de betreffende site, zodat deze uiteindelijk een hoger positie krijgt in Google.

Linkbuilding blijft belangrijk.

Linkbuilding is vaak het ondergeschoven kindje als het gaat om zoekmachine marketing terwijl dit nog steeds één van de belangrijkste onderdelen is om een website hoog in de zoekresultaten te laten verschijnen. Veel bedrijven doen er te weinig aan of in sommige gevallen zelfs helemaal niet, omdat men simpelweg niet weet hoe belangrijk link builden is voor hun vindbaarheid op het internet.

Wat kunnen wij op het gebied van linkbuilding voor u betekenen.

Een goede linkbuilding campagne is niet zomaar even opgezet en vergt veel ervaring. Internet marketing bureau GO! SEO is een betrouwbare partner die voor vele bedrijven dagelijks hun zoekmachine marketing traject beheert en optimaliseren zodat het maximale uit een campagne wordt gehaald.

Linkbuilding wordt door ons ingezet als een onderdeel van een zoekmachine marketing traject. Voordat wij een traject opstarten gaan wij eerst in overleg met u bepalen wat reële en haalbare doelstellingen zijn, zodat u precies weet wat u van ons kan verwachten Nadat de doelen zijn bepaald gaan wij de campagne voor u opzetten en uitrollen. Uiteraard moet u website of webwinkel wel zoekmachine vriendelijk zijn. (Dit hangt nauw samen met het succes van de campagne). Mocht dit niet het geval zijn dan zorgen onze SEO specialisten er voor dat u site volledig zoekmachine geoptimaliseerd is voordat we starten met link builden.

Rapportage

Na dat het traject is afgerond zullen we blijven bij monitoren en eventueel bij werken om de gewenste doelstellingen te behalen.  Maandelijks ontvangt u een helder overzicht over de vorderingen en het aantal gegenereerde backlinks naar u website. U kunt uiteraard in de tussentijd contact opnemen met u vaste SEO specialist om de vorderingen te bespreken.

Linkbuilding campagne opstarten

Wilt u weten wat internet marketing bureau GO SEO kan betekenen op het gebied van linkbuilding of zoekmachine marketing? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie over onze SEO diensten.

Ja … Ik wil meer informatie over linkbuilding voor mijn site!

Bel 035-234 0 444 voor meer informatie. Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Onze specialisten staan graag te woord!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ ZIJN:

credentials