Webshop realisatie Sweet & Delicious

Sweet and Delicious Hilversum is een bedrijf die op ambachtelijke wijze thema taarten, kindertaarten, cupcakes en cake pops maakt. Tevens worden er taarten gemaakt speciaal voor bedrijfsfeesten en andere belangrijke gebeurtenissen.

Wensen

Door een naamsverandering en het uitbreiden van hun productportenfolio was de oude site hoog nodig aan vervang toe. Sweet & Delicious heeft tijden de kennismaking aangeven dat de webshop moet worden voorzien van een professionele vormgeving, voor bezoekers van de site een betere beleving en gebruikerservaring moeten hebben en de vindbaarheid in Google verbeterd moet worden.

Aanpak

Na een brainstorm sessie met de klant hebben onze specialisten in overleg de volgende stappen genomen:

  • analyse van web statistieken
  • concurrentieanalyse
  • doelstellingen bepalen
  • call to actions bepalen
  • zoekterm analyse

Na deze fase is er besloten om de webshop op basis van het open source systeem magento te bouwen en zijn onze webdesigners aan de slag gegaan. De vormgeving van de webshop is responsive ontwikkeld zodat dat bezoekers hun bestelling makkelijk kun plaatsen via hun smartphone of tablet.

Resultaat

De webshop genereert meer bezoekers en meer omzet. De uiterst zoekmachine vriendelijk magento shop heeft in de loop van de maanden de zoekmachine posities doen verbeteren.

OVERTUIGD?

contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend ADVIES gesprek!