Responsive website: Restaurant Ai Uchi

Restaurant Ai Uchi is al jaren een populair Japans teppanyaki restaurant van vele in en rond om het Gooi. Gevestigd in het hart van Hilversum serveert men sinds 2007 dagelijks voor vele gasten de heerlijkste gerechten die live bereid worden aan de teppanyaki bakplaat.

Wensen

De oude website voldeed niet meer in aan de huidige richtlijnen die een site succesvol maken. Restaurant Ai Uchi wilde graag de vormgeving van de site te moderniseren, beter gevonden te worden in Google en de gebruikerservaring te verbeteren.

Aanpak

Omdat de website in een korte tijdsperiode gelanceerd moest worden hebben wij gekozen om de site te ontwikkelen op basis van wordpress. Om het restaurant direct onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep zijn de volgende diensten in gezet.

  • responsive WordPress site
  • SEO optimalisatie traject
  • Facebook campagne
  • Google AdWords campagne
  • koppeling thuisbezorgd.nl

Resultaat

De nieuwe website scoort hoog in Google op de belangrijkste zoekwoorden. Naast een goede werkende site zorgt een social media campagne in combinatie met een krachtige AdWords camapgne voor de juiste aandacht. Hierdoor zijn er meer reserveringen en is de tafelbezetting optimaal.

OVERTUIGD?

contact opnemen

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend ADVIES gesprek!