Waarom adverteren op Google? 

Adverteren op zoekmachines is een effectieve en voordelige manier om snel meer bezoekers, meer aanvragen of een hogere omzet te genereren. In Nederland is de zoekmachine Google de meest gebruikte zoekmachine, waar dagelijks vele mensen zoeken naar informatie, producten of diensten. Google biedt via hun advertentie programma AdWords ondernemend Nederland de mogelijkheid om snel, eenvoudig en tegen een relatief lage investering hun bedrijf onder de aandacht te brengen bij een miljoenen publiek.

adverteren op zoekmachines

Google biedt voor elk doel een passende advertentie  mogelijkheid  om uw doelstellingen te behalen!

Google Adwords campagne

Adverteren op Google is verreweg de meest gebruikte advertentie methode in Nederland om snel en effectief de aandacht te vestigen op uw bedrijf of producten.  Het advertentie programma van Google heet AdWords en biedt een scala aan mogelijkheden om uw bedrijf te promoten op internet.

Google AdWords  kan worden ingezet voor de volgende doeleinden:

  • eCommerce: Meer verkopen via uw webshop
  • eWerving: Meer sollicitaties op uw vacature(s)
  • Leadgeneratie: Meer relevante bezoekers waardoor er meer leads worden gegenereerd
  • Branding: Meer naamsbekendheid voor uw bedrijf onder uw doelgroep
  • AdWords rendement verhogen?

Meer halen uit uw huidige campagne? Onze SEA specialisten maken geheel vrijblijvend een AdWords scan zodat u inzicht krijgt in de huidige prestaties van uw advertentie campagne. In de rapportage brengen wij de accountstructuur in kaart, het gebruik van zoekwoorden, kwaliteit van de advertenties en biedingen en zoekvolumes. Bent u nog niet actief op Google AdWords dan geven wij vrijblijvend advies over zoekvolumes, klikprijzen en de verwachte conversie van de campagne.

Google AdWords  campagne opzetten of verbeteren.

Een effectieve AdWords campagne is snel voor u opgezet zodat u bedrijf direct zichtbaar is in het zoeknetwerk van Google.  Wij beheren uw AWords camagene al vanaf €99,- per maand. Onze AdWords specialisten vertellen u graag in een vrijblijvend advies gesprek de diverse mogelijkheden.

Vrijblijvend advies!

Wilt u meer informatie over adverteren op Google of wilt u een vrijblijvend advies overhet verbeteren van uw advertentie campagne?  advertentie mogelijkheden Neem dan gerust contact met ons op.

Direct contact

Bel 035-234 0 444 voor meer informatie over adverteren op zoekmachines. Of maak gebruik van het onderstaande contactformulier.

Onze specialisten helpen u graag met het opzetten van uw AdWords campagne!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ ZIJN:

credentials